Så firar du ett break up

Så firar du ett break up

Att skilja sig kan såklart vara lite tufft och tråkigt, men när dammet lagt sig är det oftast tjo och tjim och glada miner. Det kan ta lite tid att återhämta sig, så varför inte skynda på processen genom att fixa feta divorce partyn? Vi har allt du behöver för att anordna en lyckad nu-är-jag-äntligen-fri-fest, samtidigt som vi har en drös med grejer som gör att du kommer över ditt ex på momangen!Voodoodocka penis

1. Ta ut din ilska med en Voodoodocka Penis

Första steget i ett uppbrott är oftast ren och skär ilska, och vi vill understryka att man inte får slåss hur arg och besviken man än är. Men att sticka en voodoopenis full av nålar har vi ingenting emot! Hugg hål på den medelmåttiga dasen och skratta när du gör det! Prick that dick - tro oss, det hjälper!

Divorced AF ballonger

2. Styr upp ett sjudundrans Divorce Party

Att sitta hemma och tjura gör ingen glad. Istället ska du satsa på en storslagen fest där du omger dig med folk du tycker om! Pynta hemmet med glänsande divorced-ballonger i guld som på ett tydligt sätt förmedlar att du är DIVORCED AF! På festen är det helt okej att skrika saker som ”Nu ska jag vara singel resten av livet!” för att sedan bli för full och gråtandes ladda ner Tinder Gold på toaletten.

Girls Night out spel Boys Night out spel

3. Spelkväll med Girls/Boys Night Out Frågespel

Vare sig det är Girlsens eller Boysens night out har vi passande spel för ändamålet. Dessa Girls Night Out festspel och Boys Night Out festspel är proppade med sjuka utmaningar för dig och dina kompisar. Så frågan är: hur modiga är ni?

ex boyfriend fickplunta

4. Ex Boyfriend Relief Fickplunta

En plunta att fylla med dryck så stark att du kommer på andra tankar än din förra pojkvän Stefan som ändå bara satt och var småfet i soffan med dålig hållning och ett jäkla humör. Nu är det din tur att leva livet och du börjar med att införskaffa en stilren plunta i rostfritt stål med texten "Ex Boyfriend Relief”. Drick, dansa och le!

roliga kondomer

5. Roliga kondomer

Skaffa lite roliga kondomer för en rolig singelperiod - låter inte det helfestligt så säg! Ge bort till kompisen som är lite deppig och passa på att berätta att det finns andra fiskar i sjön. För vem får inte höjt självförtroende med en XXXL-kondom i fickan, eller en med texten ”Orgasm donor”.

Uppblåsbar gentleman

5. Uppblåsbar gentleman

Istället för att gå ut och haffa ”första bästa” kan du väl sitta ner i båten och slå sällskap med en uppblåsbar gentleman som kan vara PRECIS den du vill att han ska vara. Ge honom ett namn och en backstory, t.ex. Gert-Inge från Motala som är förtidspensionerad fritidsledare med oroväckande många betalningsanmärkningar. Eller något hetare, det där är upp till dig.


Relaterade artiklar

Visa fler
castle