Nyårsfirande

Så fixar du det grymmaste nyårsfirandet

När man inte kan bjuda in till stor fest på nyår kan det lätt kännas som att firandet inte kommer bli särskilt pampigt, men frukta icke! Vår partypatrull har kommit till din räddning med tips på hur du kan få till en grymt festlig start på det nya året. Här är våra topp 5 tips på hur du kan göra även det minsta av nyårsfiranden till något storslaget, så trots att 2020 har varit något av ett skitår så kan avslutet bli fantastiskt.Dekorationskit deluxe Kit heliumballonger Takballonger Nyår dekorationskit

Slå på stort med dekorationerna

Klä hemmet i girlanger, konfetti, vimplar, serpentiner och ballonger - här ska inget snålas på! Med praktfulla, uppseendeväckande och ståtliga dekorationer finns det inget hinder mellan dig och feststämningen, och 2021 kan invigas med pompa och ståt. Låt ditt tak bada i härliga färger med takballonger, fyll hemmet med heliumballonger eller välj mellan färdiga dekorationskit med draperi och girlanger eller konfetti och partyhattar.

Ping Pong Sing Song Sällskapsspel Minipingis Minibordshockey Yatzy

Samla spelhajarna och släpp lös vinnarskallarna

Entra 2021 med tävlingsandan tätt liggandes i luften! Spela ett sällskapsspel där stämbanden sätts på prov, utmana familjen på pingis och air hockey, eller kör en klassiker såsom yatzy. Gör nyår till en spelkväll eller sjukamp som är fylld av försök till fusk, frågor som ingen kan svaret på och skott som mot alla odds går i mål. Att det blir en hejdundrande rolig kväll är givet, men det finns en sak som ingen vet än: kommer du börja det nya året som en vinnare eller förlorare?

Snug rug Retro mugg med text Popcornmaskin Jultröja

Myskväll för det lugnare gänget

Efter ett år som 2020 så är det mer än förståeligt om allt du och dina nära och kära vill ha är en paus. Då kan ni vara tacksamma för alla inställda nyårsfester och istället mysa ner er i soffan! Gå all in med goset med snugrugs, varma jultröjor, personliga muggar fyllda med varm glögg och oändliga mängder med popcorn. För att fullända myskvällen är det bara att slå på favoritfilmen, ta fram en trevlig bok eller spela din topplista med all musik från 2020 på högsta volym. Välkomna 2021 med lugn i själen och myskänsla ända ut i fingertopparna!

Dukningskit Partyfontän Sugrörsfyrverkerier Nyårskit

En middag värdig kungligheter

Nyårsmiddagen har genom åren tilldelats titeln som ett av årets viktigaste middagsbjudningar, och i år kan du se till att du får den bästa måltiden som någonsin har förtärts på en nyårsafton! För att uppnå denna toppnivå av crème de la crème räcker det inte att satsa på bara dryck och mat, utan även dukningen bör glänsa som aldrig förut. Servera efterrätten med ett sprakande fyrverkeri, utsmycka dukningen ned till minsta detalj med sugrörsdekorationer, eller välj ett behändigt kit som har allt du kan tänkas önska dig, såsom champagneglas och förrättstallrikar eller servetter och girlanger. Överös tallrikarna med den mest utsökta maten, fyll glasen till bredden med en härligt bubblig dryck, och avnjut en middag av rojal rang!

OppoSuits Glitterslips Diadem och glasögon Hawaiikrans

Party från topp till tå

Ett enkelt sätt att maximera partykänslan på är att skruda om till en härligt festlig outfit! Klä dig i den mest partyvänliga kostymen som mänskligheten har skådat, dra på dig en slips som önskar ett gott nytt år till alla som spanar in din klädsel, sätt stjärnor på skallen eller häng en nyårsvärdig hawaiikrans runt halsen. Starta 2021 i stil, och låt kvällens uppslupna stämning matcha din spexiga klädnad!

Vare sig du firar med familjen, rumskompisarna, ensam eller på en digital fest så finns det massa sätt att se till att 2020s nyårsfirande blir precis lika roligt som alla andra nyår du har varit med om, så välkomna denna ovanliga situation med öppna armar och gör det absolut bästa av det. Gott nytt år!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle