Sjukaste kostymerna

Så skrämmer du grannarna under halloween

Det är inte bara barnen som ska ha sitt roliga under halloween, utan det är även den perfekta högtiden för dig att pranka och skrämma slag på människor i din närhet. Här finns förslag på pranksen som kommer få din granne att vråla av rädsla och få permanenta kalla kårar längs ryggen, medans de ger dig ett riktigt gott skratt.Garagegiljotin

Garage-giljotin

Med denna prop liggandes mot din garagedörrär det bara en tidsfråga innan grannarna kommer springandes till dekorationens hjälp. Med hjärtat i halsgropen kommer det ta dem en stund att förstå att det inte är frågan om en tragisk död, utan ett klockrent prank. För att förstärka lurendrejeriet kan du se till att gå klädd i liknande blå jeans och rutig skjorta som dekorationen när du hälsar på grannen tidigare på dagen, så de blir helt övertygade om att det är din kropp som delats i tu.

Blodig Zombie Siluett

Ren skräck

Att se den rena tvätten hänga i din trädgård är en sådan vardaglig syn att grannen först inte kommer märka att det är något lurt på gång - förrän hen kastar en närmare blick och ser att det är en mordisk zombie som lurar bland lakanen! Det kommer ta ett bra tag innan hen har repat sig från skräcken och inte längre känner obehag så fort du står med tvättkorgen i trädgården.

Klättrande Zombie

Zombieattacken

Zombie-apokalypsen har kommit till kvarteret, och siktat in sig på just ditt hem. Nu blir det upp till bevis för grannen: försöker hen rädda dig från attacken eller kommer hen springa hem och barrikera sin egna dörr? Om vänskapen er emellan stärks av hens hjältemod, eller om sveket leder till stel stämning när ni möts vid brevlådorna i framtiden, det återstår att se.

Kyrkogårdskit Animerad Grav

Från trädgård till kyrkogård

Förvandla din trivsamma trädgård till en kuslig kyrkogård över natt. Som om gravstenar och skelett inte var tillräckligt för att få obehaget att krypa innanför din grannes skinn så kan du dessutom lägga till en animerad grav. Så fort hen närmar sig din kyrkogård kommer den animerade graven att börja låta, och armarna som sträcker sig ur marken kommer börja röra på sig. Det är få saker som skrämmer slag på människor lika mycket som de levande döda!

Gigantiskt Pumpamonster

Skrämmande storslaget

Nuförtiden brukar folk säga att storlek inte spelar någon roll - men det stämmer då inte när det kommer till pranks! För ett magnifikt prank behövs det storslagna idéer och utföranden, och gigantisk rekvisita. Häng upp denna pumpa som är över tre meter hög på garageknuten, från ett träd eller altantaket för att ha årets största monster på din gård. Din granne kommer bli rejält skräckslagen när hen tar sin kvällspromenad och ser den storslagna skapelsen med lysande ögon.

Brottsplats Liksäck

Mordutredningen

Ring 112, det har skett ett mord! Med brottsplats-tejp, blodfläckar och bevismaterial utspritt på din garageuppfart kommer grannen närapå behöva ringa 112 för sin egen del när hjärtat hoppar ur bröstet på hen. För att gå all in - vilket man alltid bör när det kommer till pranks - kan du även ha en liksäck bredvid blodfläckarna. Fyll den med kläder för att ge intryck av att ett lik ligger där i, och låna barnens kritor för att rita formen av en kropp på asfalten á la kriminalserie.

Läskigt Träd

Naturens onda andar

Lura grannarna att halloween-andarna har valt att besitta naturen i år, och de har börjat med att välja trädet på din gård. När grannen går närmare för att kolla på vad som verkar vara en oskyldig nyplantering kommer hen få sig en oerhörd chock när trädet börjar prata, lysa och röra på sig på läskigaste möjliga vis. Grannen kommer inte våga sig ut i skogen på flera månader efter denna otäcka upplevelse!

Gungande skelett

Läskig lek

Efter att dina grannar har nästan skrämts ihjäl av ditt levande träd kommer de vara noggranna med att endast närma sig träden som redan har stått i din trädgård i flera år. Det är då hen får sig ännu en hjärtstoppande chock - det hänger gungande skelett från grenarna! Hen kommer efter detta förstå att man aldrig är säker från dina pranks, och kommer hålla sig på tårna resten av halloweenhelgen.

Självkörande Trehjuling

Den hemsökta cykelturen

När grannen hör gnissel från din garageuppfart kommer hen inte kunna låta bli att gå och kolla vad det är du håller på med. Där ser hen bara en gullig, röd trehjuling, förmodligen en ny present till barnen - eller vänta… den är hemsökt! Du kommer veta exakt när grannen inser att trehjulingen rör sig på egen hand, för hen kommer ge ifrån sig ett öronskärande gallskrik av förfäran.

Nästa gång du pratar med din granne, försök att diskret ta reda på exakt vad för saker som ger hen mardrömmar så att du kan utsätta hen för det pranket som kommer hålla just henom vaken i flera månader! Vi önskar dig lycka till med pranksen, och håller tummarna för att din granne inte har lika läskiga planer för dig.

Relaterade artiklar

Visa fler
castle