valentines

Sjukaste alla hjärtans dag presenterna

Alla hjärtans dag innebär kärlek, omtanke och uppskattning, men det kan också innebära en hel del stress och press. Du vill ge din älskling något alldeles speciellt i år - men vad? För att få dig att slappna av har vi sammanställt en lista med våra mest romantiska (och givetvis sjuka) prylar som får både partners och hjärtevänner att tappa hakan!Clone-A-Willy

1. CLONE-A-WILLY MEDIUM

Om du är dödligt förälskad i din kille och hans bifogade penis kan det vara på gränsen till ohållbart att vara ifrån varandra en längre tid. I present ska du därför ge honom möjligheten att tillfredsställa dig även när han inte är i närheten. Med Clone-A-Willy medföljer allt ni behöver för att göra en exakt kopia av hans säregna dolme! Det har aldrig varit så lätt att avnjuta honom på av(stånd).

lov kalsong Lov Eva

2. LÖVUNDERKLÄDER

När det uppstår äkta kärlek kan det kännas som att du och din partner är de enda levande människorna på jorden, och precis som Adam och Eva kan ni nu följa den uråldriga trenden att skyla era ädla delar med löv. Trots att det är avklätt kommer det i allra högsta grad bli hett så det räcker och blir över!

Super gigantisk nalle

3. SUPERGIGANTISK NALLE

Störst är bäst och vackrast, så om din flirt har ett flertal beundrare/beundrarinnor gäller det att tänka STORT. När övriga pellejönsar uppvaktar med en trött tulpanbukett från Lidl står du där med jordens gosigaste nallebjörn på hela 217 (!) cm. Ingen bukett i världen kan klå sällskapet av världens största björn!

Kama Sutra strumpor

4. STRUMPOR SUTRA SOCKS

Vem orkar slå i en gammal manual för praktiskt sexuellt umgänge så fort det är dags att förnya sig i sänghalmen? Ge bort våra allra sexigaste strumpor till din partner, allt ni behöver göra är att vända blicken neråt för lite inspiration till sexy time. Strumpor i sängen har aldrig varit så hett!

Stekpanna penis

5. STEKPANNA PENIS

Som om frukost på sängen inte vore romantiskt nog kommer här ett verktyg som får kärleksmätaren att slå i taket. Hur vill din partner ha sina ägg - hårda eller sladdriga? Med den här penispannan är det inga tvivel om att ni kommer få många minnesvärda frukostar tillsammans!

Belgisk choklad

6. BELGISKA CHOKLADANUSAR

Klart din allra käraste älskling är värd den finaste chokladen Belgien har att erbjuda. Glöm konfektyr som formats till söta hjärtan, snäckor eller något annat gulligull som får kräkreflexerna att jobba. Satsa på något personligt som får din partner att tänka på dig istället - ett chokladbrunt anus kanske?

Sexy charades

7. SEXY CHARADES SPEL

Vem kunde tro att ett parti charader både kan vara både roligt och eggande? Med det här spelet får du se din partner gestalta saker som ”Horny devil” och ”Plugging a hole”, så förvänta er många hysteriska skratt tillsammans. Varför inte bjuda över ett annat par med samma pilska humor? Ju fler desto bättre som det brukar heta!

Magiskt hjärta

8. MAGISKT HJÄRTA

Minns du klassikern Magic 8-ball? Biljardkulan som kan svara på frågor av lite simplare karaktär, t.ex. ”Ska jag ha parmesan på pastan?” eller ”Passar jag i brandgult?”. Det här magiska hjärtat funkar lite på samma sätt, men här är svaren utbytta mot sexställningar som du och din partner uppmanas att genomföra. En rolig present till din partner för att sätta fjutt på kärlekslivet!

Den Som Skrattar Förlorar Festspel

9. DEN SOM SKRATTAR FÖRLORAR FESTSPEL

Har du hittat en partner med samma sjuka humor som dig? Grattis! Dags att avgöra vem av er som är mest rubbad i skallen. I det här helfestliga spelet är reglerna enkla: en av er läser på skämtkortet, den andres uppgift är att hålla masken. Låter det enkelt? Det är det inte. Vitsarna är nämligen så dåliga att det är näst intill omöjligt att inte brista ut i asgarv.

Present ingenting

10. PRESENTEN INGENTING

Sist men inte minst: Ingenting. Vad ska din partner med gåvor till? Personen i fråga har ju redan allt: det vill säga dig!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle