Tips för ett annorlunda bröllop

Tips för ett annorlunda bröllop

Er stora dag är här och bröllopsklockorna klämtar högljutt för dig och din äkta hälft. Det är inget fel med ett traditionellt bröllop, men vill ni skapa en riktigt minnesvärd dag (och framför allt kväll) har vi en rad olika prylar som hjälper er på traven. Att våga vara annorlunda är alltid ett vinnande koncept!Designa din egen tårtbild

1. Designa egen tårtbild till bröllopstårtan

Vi börjar med tårtan. Istället för en klassisk skapelse som är vit och sträcker sig flera våningar är det enligt oss roligare att våga vara personlig, och vad passar då bättre än en egengjord tårtbild? Varför inte pryda bakverket med er första selfie tillsammans, eller den där bilden där ni står och pussas i solnedgången på Tofta strand förra sommaren? Det är roligt, personligt och kreativt - allt man kan önska av ett bakverk på er bröllopsfest!

Ballongkit Bröllop

2. Episk ballongbåge

Du vill ge gästerna en entré de sent ska glömma, eller hur? Då stavas lösningen ballongbåge! 80 skimrande ballonger i vitt och silver som spänner sig i en magnifik båge och skapar en minnesvärd portal till bröllopsfesten i trädgården. Väldigt fotovänligt och romantiskt på er stora dag!

Bröllopsfigur fiskespö

3. Bröllopsfigur fiskespö

Pryd inte tårtan med bröllopsfigurer som bara står och ser stela ut bredvid varandra. Satsa istället på en mer humoristisk approach! Vi har en mängd olika cake toppers som tokar sig på allt ifrån motorcyklar till traktorer. Den här fiskande bröllopsfiguren rekommenderar vi till det fiskeintresserade paret som äntligen fått varandra på kroken.

Hänvisningsskylt Bröllop

4. Hänvisningsskylt Bröllop

Inget bröllop utan gäster, eller hur? Och vad olyckligt det skulle vara om ingen hittade till er festlokal. Med en tydlig och igenkänningsbar skylt som pekar och skriker BRÖLLOP minimerar ni risken att släkt och vänner missar festernas fest!

glasdekoration brudpar

5. GLASDEKORATION BRUDPAR

När det kommer till glasen går åsikterna isär. Vissa hävdar att det går lika bra att skåla i champagne med pappmuggarna som blev över från i påskas. Andra säger att även glasen ska bära klänning och smoking. Vad tycker du?

Fotoprops kärlek

6. FOTOPROPS KÄRLEK

Bröllopsfesten är i full gång och vi vill inget annat än att ni har en instagramvänlig hörna där gästerna kan sätta sig för att bli fotade i diverse tokiga utstyrslar. Foto Props som skriker kärlek och romantik är aldrig fel och kommer garanterat höja festen till nya nivåer!

HIMMELSLYKTA HJÄRTA

7. HIMMELSLYKTA HJÄRTA

Så avslutar vi festen med att skicka upp en hjärtformad lykta som lyser upp himlavalvet. En symbolisk gest som visar att er kärlek brinner så starkt att den lyfter från marken och sprider ett varmt sken runt omkring sig. Precis som ni gör, turturduvor!


Relaterade artiklar

Visa fler
castle