div>
Läskiga kostymer

Våra topp 10 läskigate kostymer

Skräckens högtid är kommen! Med zombies, vampyrer och spöken runt varje hörn fylls luften med skräckfyllda skrik, och ingen människa går säker från halloweenhelgens faror. Se till att dina vänner får leva med mardrömmar och kalla kårar i flera veckor efter maskeradfesten, där du har dykt upp i en av de läskigaste utklädnaderna som någonsin har skådats.Zombie

Det levande liket


Den här ruttnande zombien har sett bättre dagar. Med avskalat skinn och blottat skelett syns det tydligt att det är en levande död som vandrar runt halloweenpartyt, och festvännerna kommer fly i skräck när du kommer alltför nära med din dödliga andedräkt som stinker från ditt senaste offer.

Plague doctor

Pandemi-läkaren


2020 har redan varit skräckens år, med baciller och virus som lurkar i var och varannan människa. Klä dig i en tidsenlig kostym och förvandlas till en plague doctor för att förkroppsliga 2020s faror! Dessa doktorer hade ett rysligt utseende, och trots att deras mål var att rädda patienterna så drar klädnaden tankarna mot död och plåga.

Läskig ande

Spöklig ande


Spöken är en klassiker på halloween, så det kan vara svårt att få till en unik skrämselfaktor. Denna vålnad är rejält mycket läskigare än gemene mans lakan med hål i och kommer ta spökutklädnader till en ny, fasansfull nivå! Se till att måla ditt ansikte på liknande sätt som bilden för att fullända den rysliga looken.

Dead Walker barn

Det yngsta av monster


Det är ju inte endast vuxna som ska ut och skrämmas på Allhelgonaafton, utan det är även barnens högtid. I gigantiskt, blodigt huvud kommer ditt barn bli en av de ruskigaste monstrena som har vandrat genom halloweennatten, och det finns ingen granne som kommer våga välja bus på ‘bus eller godis’-rundan.

Pennywise IT

Skrattretande skrämmande


Denna barnätandes clown är inte att leka med, utan är snarare någon som får en att lägga benen på ryggen för att hjälplöst försöka undslippa hans vassa tänder, men det är sällan hans offer kommer undan. Pennywise är en av de mest otäcka karaktärer som någonsin har visats på bioduken, och är ett självklart kostymval för skräckfilmsfantasten.

Döden med halv kropp

Skördad av döden


Tyvärr ser det ut som att halloweennatten blir din sista afton på denna jord. Med dödens armar runt dig är det tydligt att du snart beger dig till dödsriket. Eller ja, vad som är kvar av dig i alla fall. I liemannens iver att dra med dig till sitt hem verkar han ha lemlästat dig, och lämnat benen att ruttna. För att få kostymen ännu hemskare kan du måla ansiktet i likblek färg, samt lämna ett par fyllda byxor på vift i hemmet så att dina gäster kan hitta din saknade underkropp under festens gång.

Arachnomania

Spindelhatarens mardröm


Det här skelettet har legat så länge i sin grav att spindlar har gjort den urholkade kroppen till sitt näste, och täckt liket i obehagligt spindelnät. Det är dessutom inga små harmlösa spindlar som gjort sig hemmastadda, utan riktigt äckligt stora varelser. En perfekt kostym om du vill skrämma slag på vännen med spindelfobi!

Amor

Det otäckaste av ting


Som vi alla vet finns det en sak här på jorden som är läskigare än allt annat: kärlek och commitment. Som självaste Amor kan du glida runt halloweenpartyt och hotfullt höja din pilbåge mot alla singelvänner som räds att hängiva sig åt en partner. Det här blir den läskigaste halloween du och dina vänner har upplevt!

Elak gycklare

Ondskefull underhållning


Som Allhelgonas alldeles egna gycklare är du ansvarig för att underhålla festgästerna, men på sådant skrämmande sätt som möjligt. Spela spratt och gör pranks till höger och vänster - skräm slag på vännerna på sådant träffsäkert sätt att skirken snabbt går över i skratt! En fantastisk dräkt för kompisgruppens clown som vill vara otäckt rolig på halloweenpartyt.

Cowboy zombie

Vilda västerns vålnad


Sist, men inte minst läskig, har vi den döda cowboyen som vandrar över öknar i jakt på offer. Han utmanar mindre förfallna cowboys på duell, men han överlever vartenda skott de skjuter genom hans revben. Den odöde ryttaren är utan tvekan en av de rysligaste kostymerna vi har, och blir en rejält skrämmande syn på halloweenfesten!

Vare sig du vill fokusera på död och odågor, fobier eller emotionella svårigheter så finns det alltid en passande dräkt som dryper av skräck. Halloween är tiden på åren då man kan slå på allra störst, så tveka inte för att välja det allra läskigaste som finns att erbjuda! Och vi önskar dig självklart en riktigt kuslig Allhelgonahelg.

Relaterade artiklar

Visa fler
castle