Så ska en hemmabar se ut

Våra topp 10 sjukaste kostymer

Är skelett, häxor och spöken inte riktigt din grej? Inga problem! Halloween rymmer mycket mer kreativitet än bara läskigheter. Här är listan över de absolut sjukaste maskeraddräkterna som kommer garantera att du har halloweenfestens mest unika outfit, och att dina vänner får sig ett gott skratt mitt i allt det otäcka och obehagliga.Skräppost

Penis på posten

Det finns en enda sak som är värre än skräppost, och det är oönskade dickpics. Men om man slår ihop de båda får man något helt fantastiskt: den här dräkten! Det var ungefär såhär dåtidens dickpics såg ut innan Snapchat kom in i bilden. Frågan är, var det verkligen bättre förr? Låt vännernas reaktioner på din oväntade kostym avgöra svaret på den uråldriga funderingen.

Gorilla bur

Gorillans fånge

I omvända roller kommer du känna dig som en apa på ett zoo, och liksom på djurparken kommer folk inte kunna sluta stirra på dig. Som om det inte är sjukt nog att se en gorilla bära runt på en infångad människa har du dessutom friheten att välja själv vad för kläder fången ska ha. Det betyder att du kan dra på dig en extra utklädnad beroende på vem du vill ska sitta i buren. Är det din bästa kompis, Kim Jong Un eller kanske en apa i mindre format? Endast fantasin sätter gränser på galenskapen!

Blodig tampong

Välanvänd tampong

I många år gjorde folk allt de kunde för att dölja tamponger, blodiga som rena, för att behålla mystiken kring kvinnokroppen. Men det är slut med det tramset nu, idag ska tampongerna istället visas upp så mycket som möjligt! Dessutom är denna blodig och tar tankarna till extrem mensvärk - och är inte smärta och blod vad halloween handlar om?

Pissoar

Pissoar

Denna dräkt bör endast bäras av de riktigt modiga, eller de som är snabba sprintare. När vännerna har fått i sig lite för mycket öl och de inte orkar stå i kön till toan kommer du bli deras främsta mål. Om du inte lägger benen på ryggen riskerar du att inte bara ha den roligaste, utan även den äckligaste kostymen på hela partyt.

Huvudlös man

Huvudlös man

Råkade du supa skallen av dig innan du ens dök upp på festen? Denna dräkt kan bli lika komisk som otäck beroende på vad för humör du är på. Om du vill skrämma vännerna kan du vandra omkring som en odöd med en yxa i handen, i jakt på att skapa fler människor som dig själv. Om du å andra sidan är på busigt humör kan du låtsas gå in i väggar, möbler och andra festgäster under kvällens gång (kanske sker det inte ens på skämt längre efter några drinkar?).

BDSM Piggyback

Härskarinnan och hennes sub

Ska du leta ligg på maskeraden? Visa då alla hetingar exakt vad för grejer det är du gillar. När du hittar någon som liknar BDSM-hunken i din dräkt, då vet du att du har hittat mannen för dig. Att lämna sin kink i sovrummet och dölja den för allmänheten är såå 1920; det är 2000-tal nu och dags att leva livet fullt ut!

Stjärthål

Stjärthål

Brukar du bli ett riktigt rövhål när du dricker? Varna dina medmänniskor om vad som väntar dem med denna passande dräkt. Detta anus kanske till och med låter dig komma undan med lite dumheter - självdistans brukar ju lätta på stämningen och locka till mer skratt än argt humör. Kanske lyckas du inte helt undan med ditt svineri, men det är värt ett försök!

Bob

Jamaicanska atleter

Har du en kompis som är lika sjuk som du? Teama då upp er och bli de senaste medlemmarna i Jamaicas bobslädslag. Det är ett lag av underdogs som kanske inte gjort så fantastiskt ifrån sig inom sportens värld, men det är ju för att ni är så upptagna med att vara festens kungar! Vem bryr sig om Olympiska Spelen när man kan glida runt som den mest oväntade och utspårade vinnaren på årets galnaste maskerad?

Vagina Snäckskal

Snäckan och snippan

Detta är endast en mask och inte en hel kostym, men den är mer än tillräckligt sjuk helt på egen hand. Perfekt för den som ska på familjemiddag innan maskeradpartyt och inte vill blotta sitt sjuka sinne för hela släkten. Säg bara till dem att du klätt ut dig till en vacker snäcka från exotiska vatten - men så fort du dyker upp på festen kommer dina vänner, som känner ditt riktiga jag, förstå att du absolut inte har gjort ett sådant oskyldigt val av utklädnad.

Bajsande Bebis

Bajsbomben

Bebisar är så fantastiskt söta… i vanliga fall. Detta barn är dock mer av en vidrig mardröm. Med stjärten blottad för världen, och dess innehåll likaså, så kommer denna dräkt sätta terror i alla som någonsin har tagit hand om småbarn - och självklart avskräcka alla dina barnlösa vänner från att någonsin bli gravida. Med en lika stor dos äckel som humor är detta en av de mest oväntade - och minnesvärda - dräkterna inför årets halloween!

Som du ser kan man klä ut sig till allt man någonsin drömt om, och mycket man önskar att man aldrig hade sett. Låt varken kreativiteten, moralen eller skammen hålla dig tillbaka från att ha årets bästa kostym, utan släpp loss ditt sjukaste jag denna halloween!

Relaterade artiklar

Visa fler
castle