Till toppen
Vilken dräkt ska du ha enligt din födelsemånad?

Vilken dräkt ska du ha enligt din födelsemånad?

Är du Jesus, Askungen eller kanske ingenting? Vi har agerat spådamer och sammanställt en enkel guide till er!


Januari: Döden

Årets tråkmånsar, januaribarnen, representeras såklart bäst av döden. Mörka och deppiga själar är de allihopa.

Februari: Toapapper

Årets skitmånad måste ju vara februari. Vad passar då bättre än att klä ut sig till toapapper tänker vi. Det läskigaste med toapapper måste väl dock vara när det tar slut!

Mars: Ingenting (t-shirt med text)

Mars är väl en ganska intetsägande månad? Precis som den här dräkten. Minimal ansträngning men ändå precis genom nålsögat för vad som accepteras som utklädnad.

April: Uppblåst gris

Jag, jag, jag, jag, jag. Aprilbarn är väl ändå de mest självupptagna på året? De ska alltid vara värst, störst och bäst. Vad passar då bättre än en uppblåst gris som dräkt?

Maj: Välhängd skotte

Alla vet att majbarn är lite snåla, precis som skottarna sägs vara. Men något trevligt måste väl finnas med dem? En gömd överraskning under kilten kanske?

Juni: Askungen

Såklart ska årets prinsessor junibarnen gå som Askungen. Lite kollriga sådär som pratar med djur, tror på féer och går runt med bara en sko – typiskt junibarn.

Juli: Soffpotatis

De är väl latast på året ändå? De som är födda i juli. Det är nästan en naturlag och vi alla vet det men ingen säger det rakt ut. Nu kan de stå för vad de är och visa alla att folk som är födda i juli ÄR soffpotatisar.

Augusti: Diktator

Ni vet augustibarnen. De ska ju jämt bestämma och blir alltid sådär sura om de inte får som de vill. Samma visa varje gång. Nä, lika bra att visa vad de är egentligen och go full on diktator!

September: Jesus

Visst säger alla som är födda i september att de är guds bästa barn? Åtminstone så tror de det, men vi som känner dem vet bättre! De kan dock få hållas ett år till, så det blir Jesus.

Oktober: Sexbomb

Det är väl allmänt känt nu att oktoberbarn är snyggast? Enligt dem själva iaf… Lika bra att låta dem hållas och acceptera att de går som sexbomber.

November: Flamingo

Flamingos är djurrikets strandraggare och det stämmer in på alla man känner som är födda i november. De där som alltid ska visa sina nya grejer och brölar och för liv på offentliga platser. Man kan inte ta så mycket mer plats än att ha på sig en knallrosa fågeldräkt så varsågod alla novemberbarn, här har ni dräkten för er.

December: Sumobrottare

Vuxna jättebebisar, så ser sumobrottare ut eller hur? Det är precis det som decemberfödda också är. Petiga med mat, ropar efter mamma jämt och kan knappt gå på toa själva. Ta er i kragen nu och gå som sumobrottare.

Stämde det in på din månad? Låt oss veta på Instagram och Facebook!

Relaterade produkter

Visa fler
castle