Till toppen
Visa större bild

Magicwallet Plånbok

first_saleprice.value: 4720
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
59 kr 149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det ska kännas som ett tvättäkta trolleritrick när du lägger ner plånboken i fickan. Du vet, ett sånt trick där trollmästaren trollar bort något. Fast i ditt fall försvinner det inte på riktigt, utan det bara känns så. Och plötsligt ligger saker och ting inte ens där du la dem! Den här plånboken är verkligen kompakt och rymmer precis så mycket du behöver för att klara av vardagen.

Magicwallet Plånbok är en liten kompakt hållare för upp till 8 konto- eller kreditkort plus sedlar. Den är tillverkad i svart syntetiskt läder och finns i två utföranden: Grön och Orange.
Den här plånboken är inte bara en smart förvaring av kort och kontanter, den ger ett spännande och magiskt intryck också! Beroende på från vilket håll du öppnar den, har sakerna i plånboken bytt plats.

Mått: 10 x 7 x 0,8 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen31726 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle