Till toppen
Startsida > Festartiklar > Dukning > Engångsbestick > Miniskedar i Plast Transparenta
Visa större bild

Miniskedar i Plast Transparenta

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Dessa genomskinliga miniskedarna är toppensmidiga att alltid ha hemma. Ta med dem på utflykten till kaffet. Ta fram dem till födelsedagstårtan på barnkalaset. Duka med dem på nyåret till desserten. De är tillverkade i plast så om du vill är det bara att slänga dem när ni använt dem. Det sparar både tid och kraft!

Miniskedar i Plast Transparenta är små skedar som passar till dessert, kaffekoppen eller kanske drinken. Du kan diska plastskedarna och använda dem flera gånger eller slänga bort dem om du vill spara tid och slippa diska.    • Säljs i 40-pack

    • Mått: 10 cm

    • Färg: transparenta

    • Material: plast

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen41726 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle