Till toppen
Visa större bild

Nackkudde Sweden

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Var rädd om nacken under nästa långresa och ta med dig denna ergonomiska resekudde! Kudden har en mjuk och skön utsida av plysch och den är stoppad med mikrobollar som formar sig efter din nacke och ditt huvud. Dessutom har den en snygg, blågul design med texten "Sweden" på framsidan!

Nackkudde Sweden är en ergonomiskt utformad kudde för nacken, som är bra att ta med sig på t.ex.  bil- eller flygresor. Kudden har samma mönster som Sveriges flagga i gult och blått. Upptill finns texten "Sweden" och på baksidan är den helsvart. På ena sidan finns ett plastspänne för enkel upphängning i t.ex. bilen. Kudden är fylld med polysterenepärlor i storleken 0,5-1 mm. Utsidan är tillverkad av plysch.

Mått: ca 30x30 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Iris för 11 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Ida för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen32573 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle