Nammi

Godis från Nammi är verkligen nam-nam, så ett mer passande namn kan denna svenska godisgrossist knappast ha valt. Med fokus på lakrits, choklad och andra godsaker från våra nordiska grannländer Island och Finland bjuder Nammi på mängder av spännande smaksensationer.

Vad sägs till exempel om Lottókúlur med chokladdragerat lakritsskum eller Nammi Djúpur – godiskulor av saltlakrits och ljuvlig mjölkchoklad insvepta i ett krispigt sockerhölje? Den ultimata smakkombon för dig som inte vill välja mellan sött eller salt – här får du allt!

Partykungen har även smarriga alternativ för dig som gillar sötlakrits. Nammi Bombur Svartar är lika vackra som de är goda. När du sätter tänderna i dessa glansiga, kolsvarta ädelstenar får du njuta av den delikata mixen av seg lakritskola och len mjölkchokladfyllning! Önskas ytterligare omväxling i smaskandet bjuder Nammi Lakkrís Rindlar på samma härliga kombination av lakrits och choklad, men alla godisbitar har olika konsistens, vilket ger en ny upplevelse i varje tugga.

Föredrar du ren saltlakrits ska du definitivt prova Lakkrís Djöflar – läckra lakritsrullar fyllda med supersalt lakrits och doppade i salmiak. Nammi nam-nam! Klicka hem dina godisfavoriter från Nammi online hos Partykungen! Vi är kvicka att skicka, så du kan hugga in på konfekten nästan på direkten!
Läs mer