Till toppen
Visa större bild

Nintendo Zelda Pyjamas

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 10320
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
129 kr 249 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Sov sött och dröm om världens mysigaste Nintendospel iförd den här bekväma pyjamasen! Denna pyjamas är inte som andra pyjamaser, ty den har hylianlogotypen tryckt både på överdelen och underdelen. Enda nackdelen med den här är att du inte kan bära den till jobbet eller skolan, om du inte gillar konstiga blickar vill säga.

Nintendo Zelda Pyjamas är en skön pyjamas som inkluderar en t-shirt och ett par shorts. T-shirten är svart med hylianlogotypen tryckt i gult på bröstet. Shortsen har ett helsvart ben samt ett ben med ett gult mönster föreställande hylianlogotypen på svart bakgrund. De har en resår i midjan för bra passform. Detta är en officiellt licensierad Nintendoprodukt.

Finns i storlekarna Small, Medium, Large och X-Large. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Emelie för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30149 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle