Nocco

NOCCO är den sockerfria drycken som lyckas med konsten att kombinera smarrig smak med funktion. Denna populära funktionsdryck tas fram av det svenska företaget No Carbs Company. Tack vare att innehållet i varje burk försetts med BCAA och olika vitaminer har NOCCO blivit en hit bland fitness-fantaster, gamers och andra som söker en god och upplyftande dryck. Har du aldrig satt din fot på ett gym eller tagit del av en svettdoftande e-sportturnering? Det är lugnt! Här hittar du ett stort och uppdaterat sortiment som även passar när du vill njuta av en dryck med en ovanligt fräsch smak.

När NOCCO lanserades 2014 slog nyheten ner som en bomb i träningssverige, mycket tack vare dryckens innehåll av aminosyror som tros hjälpa musklerna att återhämta sig snabbare. BCAA, vitamin D, B6, B12 och andra boostande bokstavskombinationer i all ära, NOCCOs popularitet beror även på No Carb Companys förmåga att skämma bort oss med riktigt goda såväl som EXTREMT goda smaker. Vi på Partykungen ser till att ha efterfrågade klassiker och de absolut senaste nyheterna i lager, både i 1-pack och i 24-pack!

Tycker du att BCAA låter som namnet på en remake på den gamla melodifestivaldängan ABC? Det är det inte, men kanske att även dryckens innehåll av ”Branched Chained Amino Acids” får dig att vilja dansa med lätta steg hela vägen till träningspasset. NOCCO innehåller BCAA, som på ren svenska betyder grenade aminosyror. De här små spjälkade rackarna används av kroppen som byggstenar för protein, och de uppskattas därför av de som tränar och söker snabb återhämtning.

En anledning till att det är en god idé att köpa NOCCO online, utöver smaker med namn som får oss att drömma oss bort till en het sommardag på beachen, är att drycken har ett innehåll av vitaminer som minskar trötthet, bidrar till en normal muskelfunktion och en god ämnesomsättning. Grejen med NOCCO kan med andra ord sammanfattas som att det är en läskande funktionsdryck som av många anses göra det enklare att orka mer och längre!

Hos oss på Partykungen hittar du NOCCO i en rad olika smakkombinationer. Standardutförandet är en praktisk 330 milliliters burk som är lätt att ta med sig till träningen eller till stranden. Funktionsdrycken är helt fri från tillsatt socker och den har berikats med nyttigheter som BCAA, vitamin B6, folsyra, biotin, vitamin D, vitamin B12 och niacin. Många av NOCCOs produkter har försetts med uppiggande koffein. Man har räknat ut att mängden koffein i en burk motsvarar ungefär en liten take away-kaffe. Om inget annat anges så har drycken minst fyra veckors hållbarhet vid köp.

Får Raspberry Blast, Cola Focus eller Melon Crush dina smaklökar att gå i spinn? Eller är du typen som faller för klassiker som päron eller persika? Genom åren har debatten gått het om vilken NOCCO som är den absolut godaste. För att komplicera det hela ännu mer kommer det regelbundet limited editions som genast försätter oss i rätt stämning inför jul eller sommar. Smaker, som med en touch av äpple eller exotiska frukter, fungerar fint som urgoda sockerfria alternativ till julmust och annan klassisk kolsyrad läsk.

Hos Partykungen kan beställa hem NOCCO i 1-pack för att i lugn och ro prova vilken smak som passar dig. Du kan naturligtvis även passa på att bunkra upp med flera flak inför ett sportevent eller en annan sammankomst där du vill passa på att ladda batterierna med Sveriges mest sålda BCAA-dryck. Vi erbjuder bra priser och snabba leveranser så att du snabbt kan boosta din energi!
Läs mer
2 träffar