Till toppen
Visa hela beskrivningen

Nocco

Nocco, även känt under namnet "No Carbs Company" är ett svenskt företag som levererar högklassig tränings- och funktionsdryck till dig och mig som tränar och håller i på exempelvis gym och i löpspåret. Nocco etablerades under 2000-talets andra decennium och har verkligen slagit ned som en bomb i såväl Sverige som i hela Skandinavien med deras nytänkande och spännande smaker.

Nocco innehåller vitaminer som är nödvändiga för oss människor för att orka med dagen. Nocco innehåller också BCAA (aminosyror) som hjälper både dig och mig att återhämta musklerna snabbare efter ett tungt arbets- och träningspass. BCAA är inte en nödvändig – men dock mycket hjälpsam – produkt för oss som tränar och ligger i hårt.

Hos oss på Partykungen hittar du alla sorters Nocco, nya som gamla, goda som JÄTTEgoda. Hos oss på Partykungen kan du köpa klassiker som Nocco päron, hallon och äpple, men också smaker som Nocco Miami och Caribbean. Emellan åt får vi också in limiterade drycker inför jul eller sommar, och givetvis är vi snabba på dem! Vi håller oss med andra ord ständigt uppdaterad och ser alltid till att ha den absolut senaste smaken i lager så fort som bara möjligt.

Hos oss köper du Nocco smidigt och prisvärt online, både som 1-pack och 24-pack!

Välkommen in!

Filter

Visar 11 produkter
castle