Hem
> Maskerad > Smink > Ögonpennor

Ögonpennor

Ska du göra en häftig ögonmakeup så är det en bra ögonpenna du behöver. Vilken tur att du kan beställa en eller flera ögonpennor snabbt och smidigt här hos oss på Partykungen. Ögonpennor används för att måla linjer och konturer runt ögonen och ger ögonen en intensiv blick. Ögonpennor i ljusa nyanser lyser upp ögonen medan mörkare pennor ger en tuffare och kanske en mer mystisk och gåtfull blick.

Hur använder man då en ögonpenna? Måla en linje längs franslinjen, både uppe och nere, och vill du ha en liten vinge så målar du linjen lite längre än själva franslinjen. Med en hård ögonpenna är det lättare att måla en skarp och tydlig linje och med en mjuk ögonpenna kan du få en mjukare linje som du enkelt kan sudda och tona ut. För att få till en perfekt ögonmakeup krävs lite övning men när du har testat några gånger så kommer du att vara ett riktigt proffs.

Ögonpennor finns i många olika färger. Svart är det vanligaste färgen på ögonpenna men det kan vara roligt att experimentera lite med andra färger också. Använd gärna en blå ögonpenna när du är bjuden på en maskerad med 70-talstema, en rosa till prinsesskalaset och en skimrande ögonpenna i guld eller silver till discot. Du kan också ta en färg på ögats underlock och en annan färg på överlocket. Det är din stil så valet är ditt!

En ögonpenna kan också användas som en bryn- och läppenna. Med en svart ögonpenna kan du till exempel måla svarta ögonbryn och en svart kontur runt munnen som matchar en svart häxdräkt. Perfekt till halloween! Ska du klä ut dig till clown kan du välja ögonpennor i starka färger som rött, grönt, blått och gult och vill du verkligen sticka ut på festen finns ögonpennor med metallic-effekt. Dessa skimrar och glittrar och finns i många olika kulörer, från guld och silver till rosa och lila. Superläckert till nyårssminkningen, halloweenfesten eller festivalen! Vårt bästa tips när det gäller ögonpennor är att helt enkelt att våga lite mer. Tänk vad överraskade dina vänner kommer att bli när du kommer till festen med en ögonpenna som matchar outfiten.

Välkommen nu att kolla in alla våra ögonpennor och beställ smidigt och enkelt online. Här finns ögonpennor till dig som vill framhäva dina ögon till så väl vardag som till mer festliga tillfällen och här finns ögonpennor som passar perfekt till olika maskeradkostymer. Vem vill du klä ut dig till? Kanske en discodrottning, en påskkärring, ett skelett eller en tvättäkta hårdrockare? Lägg produkten i varukorgen, välj betalningsalternativ samt frakt och inom kort har du din eller dina nya ögonpennor. Nu börjar det roliga jobbet med att testa sig fram till en ny optimal look. Lycka till!
Läs mer
3 träffar