Visa större bild

Ölglas 1664 Blanc

(20 omdömen)
first_saleprice.value: 12736
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
159 kr 199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Nu kan du ge hemmet den riktiga pub-känslan. Skippa vanliga eller fancy glas och satsa på ett hederligt ölglas så som det ser ut i baren. Är du kanske till och med ett stort fan av ölen 1664? Då är detta glas perfekt. Bjud in dig själv och 5 vänner till en riktig ölkväll och sitt uppe och prata natten lång. Eller servera alla varsitt glas framför matchen. En kall öl med vänner sitter aldrig fel.

Avnjut din öl i ett riktigt ölglas. Ölglas 1664 Blanc Tumbler 25 cl är det ideala verktyget för att servera både vänner och familj den ädla drycken.

Kommer i 6-pack
Kapacitet på 25 cl

Taggar

OMDÖMEN (20)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Maria för 1 månad sedan
  Jättefina! Det enda smolket i glädjebägaren (pardon the pun ;)) är att de inte rymmer en hel; dvs med alkohol. Detta framgick dock tydligt i er produktbeskrivning så ingen skugga ska falla på er. Stort tack för en uppskattad present! :)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Daniel för 1 år sedan
  Glasen var vad som var utlovat. Anlände hyfsat snabbt till närmaste paketställe. Inget att anmärka på och vill man ha sådana här glas så är det ett vettigt köp. Tänk på att glasen är 25cl så den alkoholfria versionen ryms i glaset medan starkölen ger en slatt över.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen38300 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle