Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Herrdräkter > Oompa Loompa Deluxe Maskeraddräkt
Visa större bild

Oompa Loompa Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
299 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det här är väl inte egentligen någon halloweendräkt, men det känns som att en hel del kan hålla med om att de små sjungande filurerna Oompa Loompas á la 70-tal är obehagliga på något konstigt sätt. De är duktiga på att improvisera sånger, dansa och tillverka choklad men det kanske bara är en täckmantel!

Oompa Loompa Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en overall med brun överdel och vit underdel föreställandes ett par korta hängselbyxor med korsande band på magen med stora bruna knappar. Kragen och muddarna är brun- och vitrandiga, och ingår gör även ett par benvärmare i samma mönster som ger dig en autentisk Oompa Loompa-look.

Peruk ingår ej.

Finns i storlek: One size.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34699 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle