Visa större bild

Oversized Plysch Hoodie

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 41
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Ingenting går upp emot att mysa ned sig i soffan efter en lång arbetsvecka med en varm dryck och lite snacks. Och för att göra den upplevelsen maximal - införskaffa dig en sån här mysig hoodie i alldeles för stor storlek. För som man säger: En stor tröja, det är en bra tröja!

Oversized Plysch Hoodie är en riktigt mysig tjocktröja för både vuxna och barn som kommer i storleken One size. Tröjans yttre består av ett bouléliknande fleece och en insida av mjuk plysch. Tröjan har också en rymlig magficka samt elastiska armslut. Tröjan är avsedd för vuxna, men fungerar även för äldre barn som vill ha en riktigt stor och mysig tröja till mysiga filmkvällar. Välj mellan fyra härliga färger: Grå, Rosa, Röd och Blå.

Se hoodiens exakta mått i storleksguiden.

  • Material: Polyester, fleece, plysch
  • Storlek: One size (vuxen)
  • Antal: 1-pack
  • Huva, magficka, elastiska armslut
  • Färg: Grå, Rosa, Röd, Blå
  • Kan vändas ut och in

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen68059 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle