Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Guld > Pappersfjädrar Guld Glitter Hängande Dekoration
Visa större bild

Pappersfjädrar Guld Glitter Hängande Dekoration

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Guldfärgade festdekorationer är det självklara valet när ni ska fira något stort. Perfekt till bröllopsfesten, födelsedagskalaset eller nyårspartyt! De här guldfärgade och mycket eleganta pappersfjädrarna är enkla att dekorera med och blir mycket effektfulla i festsalen. Häng dem över middagsbordet eller över dansgolvet. Matcha gärna med andra guldfärgade festdekorationer!

Pappersfjädrar Guld Glitter Hängande Dekoration inkluderar tre stycken glittrande guldfärgade pappersfjädrar. I förpackningen finns två stora och en mindre pappersfjäder. De är 28 och 36 cm stora. Pappersfjädrarna hängs enkelt upp på krokar eller med lite tejp.

Säljs i 3-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54963 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle