Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Blå > Papperslykta Enhörning
Visa större bild

Papperslykta Enhörning

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ett barnkalas som går i ett tema blir mycket roligare för barnen, så varför inte satsa på den magiska och omåttligt populära enhörningen som tema? Låt då denna bedårande enhörningslykta bidra till enhörningskalaset! Köp gärna flera och häng upp i taket för en mer effektfull dekoration.

Papperslykta Enhörning liknar en draglykta, men blir rund när den fälls ut helt. Den är av pappersmaterial och kommer i ljusblå färg med vita moln, stjärnor och en suuupersöt enhörning i mitten.

Mått: 22 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen40419 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle