Till toppen
Startsida > Festartiklar > Dukning > Engångstallrikar > Papperstallrikar Oh Baby Guld Oktagon
Visa större bild

Papperstallrikar Oh Baby Guld Oktagon

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Guld är en riktig festfärg så vad passar bättre då än att duka med fina guldfärgade tallrikar när ni bjuder in till kalas. De här tallrikarna passar perfekt att duka med på en babyshower, ett dop eller på ett födelsedagskalas. De guldfärgade tallrikarna sätter en elegant och härlig stämning på kalaset. Komplettera gärna med ballonger och servetter som passar till!

Papperstallrikar Oh Baby Guld Oktagon innehåller åtta stycken guldfärgade tallrikar med vit text där det står "Oh Baby!". Tallrikarna är åttakantiga och de är 25 cm i diametern. De är tillverkade i papp.

Säljs i 8-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50498 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle