Till toppen
Startsida > Festartiklar > Dukning > Engångstallrikar > Papperstallrikar Svenska Flaggan Krans
Visa större bild

Papperstallrikar Svenska Flaggan Krans

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Älskar du också gulblåa färger på precis allt under sommar- och vårtider? Med dessa papperstallrikar får du det, dessutom passar dessa tallrikar exemplariskt till både midsommarfesten, påskfesten och den årliga kompismiddagen nere vid vattnet!

Papperstallrikar Svenska Flaggan Krans Krans levereras som ett 8-pack och mäter 23 cm stora i diametern. Tillrikarna är tillverkade i papp och passar perfekt att använda till alla typer av fester som infinner sig på den svenska sommaren!

8-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52190 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle