Visa större bild

Partypoppers Rosa

(6 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 101
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Alla älskar partypoppers, det är vi ganska säkra på. Kombinationen av knall och serpentinregn är ju för många själva definitionen av fest och om du är orolig för att din tillställning ska bli lite tråkig och stel kan du köpa in ett gäng med dessa små rackare innan festen, och på så vis vara säker på att det blir en hejdundrande fest!

Partypoppers Rosa är ett paket med 20 stycken partypoppers i en härlig rosa färg. De skjuter ut serpentiner i papper med en knall och passar för användning såväl inomhus som utomhus.

Taggar

OMDÖMEN (6)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Sabina för 10 månader sedan
  Synd att de inte sköt ut rosa men de var inte de ni lovade heller så därför var de jättefina, blev en extra pang fest me dessa. Överraskade födelsedagsbarnen och de blev väldigt rädda och allt blev finare me dessa partypoopers
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Nicole för 1 månad sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen49335 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle