Till toppen
Visa större bild

Pilot Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Pilot framröstas ofta till ett av världens sexigaste yrken, så varför inte satsa på att klä ut sig till just detta för en kväll. Med den här dräkten kommer du kunna lura alla att du gått vilse från flygplatsen, så verklighetstrogen är den.

Pilot Deluxe Maskeraddräkt består av en mörkblå skjorta med klassiska pilotdetaljer så som dubbelknäppning och tre ränder vid ärmsluten. Självklart ingår även pilotmössa och slips, utan dessa kan man knappast kalla sig för pilot. Detta är en Leg Avenue-dräkt vilket innebär att den är tillverkad med extra tanke på kvalitet och detaljer.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Pilothatt, skjorta (med detaljer) och slips
  • Material: Polyester

Byxor ingår ej.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39734 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle