Visa större bild

Pin Art Svart

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Minns du denna fantastiska mackapär som förgyllde våra barnaliv? Inget var så kul som att göra fula grimascher och visa för vännerna. Men du undrade säkert, precis som oss, vart denna produkt tog vägen. Vi hittade på den! Kungligt va?

Pin Art Svart är en riktigt rolig produkt som består av hundratals (om inte 1000-tals) små metallpiggar som skapar roliga 3D-uttryck med hjälp av din kreativitet. Du kan exempelvis trycka in ansiktet, som modellen på bilden, för att sedan titta på baksidan. Eller varför inte göra roliga tecken med handen? Pin Art-produkten är tillverkad av metall och ABS-plast tillsammans med plexiglas. Den totala vikten uppgår till cirka 845 gram och måttet är 20,5 x 4,5 x 15,2 cm.

  • Material: Metall, ABS, plexi
  • Antal: 1-pack
  • Mått: 20,5 x 4,5 x 15,2 cm
  • Vikt: 845 gram
  • Rolig present att ge bort

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen65097 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle