Startsida > Teman > Barnkalas > Pippi Långstrump >
Visa hela beskrivningen

Pippi Långstrump

Pippi Långstrump är en av våra mest älskade barnbokspersonligheter i Sverige. Hon har till och med blivit en riktig kändis utomlands och det finns väl inget barn, och inga vuxna för den delen heller, som inte ser upp till den rödhåriga flickan som har en rejäl dos av skinn på näsan.

Nu kan du inför det stundande barnkalaset göra det fint hemma à la Pippi,och vi lovar att alla barnen kommer att bli mer än överlyckliga. Fyll er egen skattkista med mynt från Söderhavet, som ni även kan äta upp eller som kan tas med hem. Vi har dessutom passande inbjudningskort där man får ett hum om vad för slags kalas man ska på. Om ditt barn dessutom vill vara festens stjärna erbjuder vi maskeraddräkter i barnstorlekar med tillhörande peruk, skor och dräkt för en komplett look.

Hos oss på Partykungen hittar du också leksaker, små figurer av både Pippi, vännerna Tommy & Annika, roliga muggar, tallrikar och partypicks, kängor som ser exakt likadana ut som pippis, käpphästar i form av lilla gubben och mycket mer som förknippas starkt med Astrid Lindgrens favorittjej Pippi Långstrump.

Pippi Långstrump finns i allas hjärtan, samt här på Partykungen, och hon kommer alltid att vara populär när det vankas kalas. Allt du kan tänkas behöva för att få ett lyckat Pippi-kalas hittar du online på Partykungen – snabbt, smidigt och enkelt!

Filter

Visar 34 produkter
castle