Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Guld > Placeringskort Hjärta Guld
Visa större bild

Placeringskort Hjärta Guld

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
79 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ett lite extra exklusivt och lyxigt placeringskort får du med detta kort i gyllene färg, dekorerad med en ram och ett stilrent hjärta i hörnet. I ramen kan du skriva dina gästers namn med en vackert färgad penna eller använda en stämpel om du föredrar en mer enhetlig look. Placeringskortet är så vackert att det lyfter hela bordsdekorationen, och passar bra att matcha med andra dekorativa detaljer i guld eller annan färg, som till exempel duk, servetter och blomsterarrangemang. Föredrar du en guldkant på bröllopsmiddagen är detta placeringskortet för dig.

Placeringskort Hjärta Guld innehåller femtio stycken placeringskort i papp med en guldig ram och hjärta. Varje kort mäter 9,8 x 4,9 cm.

Säljs i 50-pack

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54774 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle