Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Silver > Plasttallrikar Silver
Visa större bild

Plasttallrikar Silver

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

En festlig dukning höjer feststämningen och imponerar på dina gäster! Med de här silverfärgade tallrikarna går det inte att misslyckas. Silver är en lyxig och elegant färg. Den passar perfekt att dekorera med vid festliga tillfällen som bröllop, födelsedagskalas och nyårspartyn. Lyft din dukning till en helt ny nivå med de eleganta plasttallrikarna. Matcha dem gärna med andra festdekorationer som servetter och ballonger i silver!

Plasttallrikar Silver inkluderar 20 stycken silverfärgade tallrikar med en dekorativ kant. Tallrikarna är tillverkade i plast och är 22,8 cm stora.

Säljs i 20-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56807 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle