Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Damdräkter > Playboy Sammetsrock Maskeraddräkt
Visa större bild

Playboy Sammetsrock Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Vad sägs om att komma till maskeraden som Hugh Hefner från Playboy Mansion? Med den här smokingliknande morgonrocken kan du göra precis det. Håll ett glas i handen och sätt en pipa i mungipan så är maskeraddräkten komplett.

Playboy Sammetsrock Maskeraddräkt inkluderar en röd rock med svart slag och ett svart skärp att knyta i midjan. Rocken är tillverkad i polyester och sammet och finns i tre vuxenstorlekar. Observera att det bara är rocken som ingår. Pipan, peruker och skjortan på bilden ingår inte.

Säljs styckvis och finns i small, medium och large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51604 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle