Till toppen
Visa större bild

Plunta med Griffeltavla

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Bara genom att man har en plunta i innerfickan gör en riktigt cool, men tänk dig då en plunta du dessutom kan skriva saker på? Ja, men sitter du där och smuttar en afton, så kan det vara bra att till exempel veta hur mycket du druckit. Du skriver enkelt ner antal liter så vet du till kvällens slut och då har du inte behövt bekymra dig om att hålla koll på det själv. En plunta kan ha många fördelar. 

Plunta med Griffeltavla är en rolig accessoar som passar i många lägen. Just denna plunta har inte bara en, utan två egenskaper. Dels drickan, men också att du kan skriva på den och sedan sudda ut om det skulle vara så. Perfekt att kanske smyga med sig till en fest och skriva det du vill ha sagt, istället för att öppna munnen.

I paketet ingår en plunta samt en chalkpenna för att skriva med. Pluntan mäter ca: 14 cm och rymmer ca: 240 ml.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Stine Elvine för 5 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46157 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle