Hem
Teman Kollektioner Polka Dot Party

Polka Dot Party

Det finns verkligen inget bättre sätt att sätta pricken över i på feststämningen än med prickiga dekorationer i härliga kulörer. Ett riktigt färgglatt Polka Dot Party kan ju få vem som helst på gott humör! Så förvandla vardagsrummet till ett amerikanskt diner, stoppa i ett mynt i den gamla jukeboxen och dra på ”Itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini” på full volym – nu är det dags för prickigt kalas! Och medan gästerna skrålar med i den ultimata temalåten för varje prickigt partaj ska de givetvis bjudas på mingel i äkta bubblig 1960-tals stil. Skåla i prickiga pappersmuggar, servera tilltugg på prickiga assietter och se till att alla kan torka sig om munnen med prickiga servetter. Kombinera med en prickmönstrad bordsduk och toppa med prickiga girlanger, ballonger och andra prickiga prydnader i fräsiga färger så är festen så gott som komplett!

Oavsett om du ska anordna barnkalas, möhippa, babyshower, strandparty, 50-talsmaskerad, födelsedagsfest, nyårspartaj eller bröllopsmottagning med prickigt tema så har Partykungen precis vad som krävs för att sätta pricken över i på festdekoren! Här hittar du prickiga latexballonger, plastdukar, papperstallrikar, engångsmuggar, sugrör, servetter, flaggirlanger, omslagspapper, kalas- och presentpåsar, popcornbägare och partyhattar i massor av fina färgkombinationer. Välj mellan härliga pasteller som rosa, gult och ljusblått eller sköna basfärger som rött, blått och grönt med vita prickar – eller tvärtom. Vi har även dukar, kaffeservetter, ballonger, presentpapper, engångsartiklar och bordsdekorationer med klassiskt svartvitt prickmönster, liksom lyxiga varianter i guld, silver och roséguld med fina runda prickar i vitt och vice versa.

Vår färgsprakande Polka Dot Party-kollektion är rena drömmen om du vill fixa barnkalas med prickigt tema! Pynta med prickiga ballonger i varje hörn, servera födelsedagstårtan på prickiga papperstallrikar och låt kidsen sörpla saft ur prickiga muggar med prickiga sugrör. Slå in födelsedagsbarnets presenter i prickigt papper och överraska de små festdeltagarna med prickiga partyhattar och varsin prickig kalaspåse fylld med färgglatt smågodis. Och glöm inte att skydda bordet med en prickig plastduk så att ungarna kan härja fritt!

Prickigt är ett klassiskt och livfullt mönster som genast väcker positiva känslor och funkar i alla sammanhang. Med några prickiga festdekorationer ur vår Polka Dot Party-kollektion kan du enkelt skapa en sprudlande atmosfär i nästan vilken miljö som helst. Ställ till med världens svängigaste Rockabilly-baluns på altanen och dekorera med prickiga ballonger i sköna kulörer. Fixa drive-in-bio på bakgården och bjud på milkshakes i prickiga sugrörsmuggar och snacks i prickiga popcornbägare. Överraska väninnan med en prickig pastelldröm till babyshower hemma i lägenheten eller arrangera en annorlunda julfest med prickigt tema på lagret eller kontoret. Duka upp med prickiga engångsartiklar i rött och vitt, dekorera med matchande girlanger och bjussa på polkagrisar i polka dot-mönstrade partypåsar.

Ordna ett prickigt kalas som går ton i ton med det som ska firas eller gå all in med vilda prickar i alla möjliga kulörer. Satsa på ett enhetligt prickigt tema med allting från ballonger, bordsdekorationer och partyaccessoarer till presentinslagning och dukningsartiklar i samma färgskala eller mixa fritt och fixa ett färgsprakande Polka Dot Party i regnbågens alla nyanser. Välj och vraka bland mängder av prickiga prylar till fantastiska priser! Hos Partykungen kan du klicka hem allt du behöver för att skapa ett pricksäkert Polka Dot Party direkt online – alltid med kvicka leveranser!
Läs mer