Pom Poms

Vad tänker du på när du hör orden pom pomps? Vi tror att många tänker på amerikanska cheerleaders som hoppar upp och ner och gör en massa gymnastiska rörelser samtidigt som de håller färgglada pom poms i sina händer och ropar: Ge mig ett P, ett A, ett R, ett T, ett Y, ett K, ett U, ett N, ett G, ett E och ett N. Vad blir det? PARTYKUNGEN! Ja, de kanske inte bokstaverar och ropar just ordet Partykungen men hade de känt till vår välfyllda och roliga webbshop så är ju frågan om de inte hade gjort det. Eller vad tror du? Här hos oss på Partykungen kan du i alla fall beställa härliga poms poms i flera olika färger och storlekar om du vill klä ut dig till en cheerleader. Perfekt till ett kalas eller en maskerad och glöm inte att öva in några snygga steg och en hejaramsa också!

Pom poms kan man också pynta med inför olika kalas och fester. Häng gärna upp dem i taket eller i ett fönster. Det kommer att se ut som små fluffiga moln och höjer feststämningen rejält. Du kan också lägga dem direkt på det uppdukade kalasbordet som en bordsdekoration eller hänga upp dem utomhus på altanen eller i ett träd om vädret tillåter. Det finns pompoms i många olika färger och storlekar. Vad sägs om rosa pom poms till prinsesskalaset, röda till glöggminglet och svarta till halloweenfesten? Till en babyshower kan det bli fint att dekorera med rosa eller ljusblåa pom poms beroende på om barnet i magen är en flicka eller en pojke och på en bröllopsfest blir det riktigt vackert att hänga upp vita pom poms. Tänk att fylla ett helt dansgolv med pom poms! Självklart kan du också matcha de hängande dekorationsbollarna med andra festdekorationer. Här på Partykungen hittar du allt från ballonger, bordskonfetti och girlanger till servetter, muggar, papptallrikar och dukar.

Vill du inreda ett rum lite extra snyggt kan du faktiskt också använda pom poms. Det blir en härlig inredningsdetalj och passar lika bra i ett vardagsrum som i ett sovrum eller ett barnrum. Välj en eller flera pom poms som antingen följer färgskalan i rummet eller som bryter av och blir en häftig färgklick och ett blickfång i rummet.

Här på Partykungen beställer du smidigt pom poms online. Det finns pom poms i massor av olika färger och storlekar och det som är så bra med pom poms passar är att de passar till alla typer av fester och kalas. Vi erbjuder ett stort sortiment så att du snabbt och enkelt hittar vad du söker och självklart erbjuder vi också låga priser och snabba leveranser. Välkommen att beställa en eller flera pom poms redan idag till maskeraddräkten, festen eller som en kul inredningsdetalj!
Läs mer