Till toppen
Visa större bild

PopSockets Mobilhållare

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du en av alla personer som inte överlever utan gadgets som gör livet lite enklare? Se hit, en mobilhållare med flertalet funktioner, och det är bara du som bestämmer vad man kan och inte kan göra med den. Du kan använda den som till exempel en hållare för att få bättre grepp, knäppa bättre selfies, som stöd när du lägger ner den för att få mini-biokänsla eller virra runt hörlurssladden för att slippa det där förbannade trasslet! Fäst den enkelt på baksidan av din smartphone, och du är redo! 

PopSockets Mobilhållare är en smart mobilhållare med flertalet smarta funktioner. Du fäster den enkelt med 3M tejp på baksidan av din smartphone, det är väldigt hållbart vilket gör att du kan flytta och fästa om den flertalet gånger om det behövs.

Fakta om PopSockets Mobilhållare:
  • Färg: Svart
  • Fästes med 3M tejp
  • Ändlöst med funktioner, stresshjälpande m.m.
  • Säljs styckvis

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42979 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle