Till toppen
Visa större bild

Presentaskar Vita Små

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
249 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Lägg ner en liten present, kanske lite godis eller en chokladbit i de här små fina askarna och överraska dina gäster på kalaset. En kul idé är att lägga en liten ask vid varje gästs plats runt bordet eller så ställer du askarna på ett bord i hallen så får dina gäster ta en liten present med sig hem när kalaset är slut. Perfekt till bröllop, babyshowers och dop!

Presentaskar Vita Små inkluderar hundra stycken små vita askar av pappmaterial. Askarna är kvadratiska och är 5,7 x 5,7 x 5,7 cm stora. De levereras ovikta.

Snören ingår ej!

Säljs i 100-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56812 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle