Pride-naglar - Alla sorters färgglada naglar till pridefesten!

När Pride skall firas är det inte bara flaggorna som skall svaja i luften, även naglarna skall fixas till! När man går i pride-tåget eller är på den där Pride-festen kompisen anordnar skall man givetvis gå all in med både hattar eller peruker, kläder, flaggor med mera, men vad många då glömmer är att man har ett gäng fullt fungerande naglar! Så varför inte se till att göra naglarna riktigt snygga och färggranna till Pride 2022?

Hos oss på Partykungen hittar du ett brett urval av prideprodukter, inte minst kläder, flaggor, pins och accessoarer. Vad vi också har som brukar uppskattas av de med långa naglar är våra nagelprylar. Dessa produkter är speciellt framtagna för att passa in till pride-festen och blir helt klart mycket uppskattat av de andra prideentusiasterna!

Varför inte välja ett gäng av våra nagelfärger, våra lösnaglar eller någonting annat till festen? Du kan exempelvis klicka hem alla färger som finns i regnbågen och skapa dina egna naglar. Du kan också köpa hem redan färdiga naglar som du bara klistrar på lite snyggt sådär. Det behöver med andra ord inte vara ett dugg svårt att bli riktigt riktigt snygg om naglarna till pride-festivalen!

Oavsett om du är ute efter en exklusiv "nagel-makeover", en lättare makeover eller bara en simpel färg så hittar du det hos oss på Partykungen – snabbt, smidigt och enkelt!

Vi får dina naglar att bli riktiga pride-naglar!

Välkommen!
Läs mer
1 träffar