Till toppen
Visa större bild

Retro Hot Dog Toaster

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Äntligen! Som du har väntat. Nu kan du äntligen grilla korv hemma som om året var 1958, då feta Cadillac DeVilles rullade nya ut ur fabrikerna och Elvis Presley var som snyggast. Den här roliga korvkrillen och kombinerade brödrosten ser till att du får två riktigt goda grillade korvar på endast två minuter. Samtidigt som rosten rostar ditt korvbröd till perfektion så grillar den din korv så att du direkt, efter två minuter, kan avnjuta den bästa grillkorven i kvarteret.

Retro Hot Dog Toaster är tillverkad av det amerikanska företaget Nostalgia Electrics och fungerar både som korvbrödsrost och korvgrillare samtidigt. Den har ett inbyggt crumb tray undertill som gör att du enkelt kan rengöra den på smulor och fett. Bjud in dina vänner på en riktig korvfest, den här maskinen kommer garanterat att dra uppmärksamheten till sig.

Information
  • Drift: 230 V 50 hz
  • Vikt: 1,5 Kg
  • CE märkt produkt

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Lea för 3 år sedan
    Bra utseende kunde dock blivit varmare blir inte speciellt grillade på 5 min
    0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27845 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle