Till toppen
Alltid billig frakt Snabb leverans Öppet köp 14 dagar
Visa större bild

Ridande Alien Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 18
selected_index: 0
399 kr
Välj variant: Visa storleksguide

Produktbeskrivning

"Om jag har ridit på en Alien? Klart jag har." Du kommer att vara en av få som kan skryta med det när ni går igenom bilderna för förra halloweenfesten då du hade den här dräkten på dig. Fördelen med den här halvdräkten är att du bara behöver dra på den som ett par byxor så är du klar. Vilken tröja du vill ha på dig väljer du hel själv.

Ridande Alien Maskeraddräkt inkluderar ett par byxor som ser ut som en alien som håller ett par ben över sina axlar. Skor och tröja ingår ej.

Observera att du måste stoppa upp delar av dräkten med egen fyllning för att nå samma resultat som på produktbilden, exempelvis med tidningspapper.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36701 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle