Till toppen
Alltid billig frakt Snabb leverans Öppet köp 14 dagar
Startsida > Maskerad > Maskeradkläder > Djurdräkter > Ridande Chimpans Maskeraddräkt
Visa större bild

Ridande Chimpans Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 23
selected_index: 0
399 kr
Välj variant: Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Som djungelns konung ska man väl kunna göra lite som man själv vill och tygla alla djuren i djungeln? Gorillornas alfahane kan ju vara en bra idé att hålla sig ifrån, och lejonnens hungrigaste jägare. Det är nog bästa att låta tigrarna och bufflarna vara ifråd också. De är rätt så himla starka och mordbenägna. För att inte tala om noshörningar, flodhästar och giftormarna! Nej, tacka vet vi de mindre krabaterna, som chimpanser och strutsar. De kanske man åtminstone kan fly ifrån om de ilsknar till. Strunt i det där med att vara kung, fokusera på att komma åt de svaga djuren istället. Det är enklast så.

Ridande Chimpans Maskeraddräkt består av ett par byxor som ser ut som en liten chimpans eller gorilla som bär en människa på sina axlar när du tagit på dig dräkten. Tröjan ingår ej.

Observera att du måste stoppa upp delar av dräkten med egen fyllning för att uppnå samma resultat som på produktbilden, exempelvis med tidningspapper.

Finns i One size-storlek.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36703 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle