Till toppen
Alltid billig frakt Snabb leverans Öppet köp 14 dagar
Visa större bild

Ridande Dvärg Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
399 kr
Välj variant: Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Tomtar är bra till mycket. Man får presenter av dem,. de tar hand om ens trädgård och vissa av dem skyddar gården från onda ting även fast de är rätt arga. Men det är bara gulligt. Den här tomten är glad och protesterar inte så mycket när du vill sitta på hans axlar hela kvällen, utan uppfyller utan att klada din önskan. Duktig tomtedvärg.

Ridande Dvärg Maskeraddräkt är tillverkad i syntetmaterial och ser precis ut som en lite trädgårdstomte, eller en av de sju dvärgarna, som bär runt på dig på sina axlar. Dräkten består av ett par byxor. Tröjan ingår ej.

Observera att du måste stoppa upp delar av dräkten med egen fyllning för att uppnå samma resultat som på produktbilden, exempelvis med tidningspapper.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36702 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle