Till toppen
Alltid billig frakt Snabb leverans Öppet köp 14 dagar
Visa större bild

Ridande Groda Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 23
selected_index: 0
399 kr
Välj variant: Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Den största frågan är inte vart sjutton du kunde hitta en så stor groda och hur du lyckades fånga den. Den största frågan är inte heller hur det kommer sig att du sitter på grodan och verkar trivas bra med det och inte heller är den största frågan om du tycker grodlår är gott. Nej, den största frågan kommer onekligen att vara om du tänkt hoppa fram hela kvällen eller gå som vanligt.

Ridande Groda Grön Maskeraddräkt består av ett par byxor som ser ut som en groda som bär en vuxen männniska på axlarna. Skjortan ingår ej.

Observera att du måste stoppa upp delar av dräkten med egen fyllning för att uppnå samma resultat som på produktbilden, exempelvis med tidningspapper.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36704 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle