Till toppen
Visa större bild

Ring of Fire After Curry Wipes

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Alla som älskar indisk mat vet vad som väntar dagen efter en het och svettig måltid; det mest fruktade toalettbesöket i ditt liv. Ett toalettbesök som gör ont ända in i själen och som i stundens smärta får dig att ångra den där nedrans Vindaloon. Men den är ju så god...

Äntligen har man uppfunnit en banbrytande produkt för alla som älskar stark mat, nämligen After Curry Wipes! Underbart svalkande våtservetter för din stackars bak. Placera våtservetterna intill toalettstolen så finns de där du mest kommer att behöva dem. No more ring of fire!

Ring of Fire After Curry Wipes består av en förpackning med totalt 40 st svalkande våtservetter. Då förpackningen är återförslutningsbar hålls de resterande servetterna fuktiga.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37105 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle