Startsida > Teman > Tillverkare > Rockstar Energy >
Visa hela beskrivningen

Rockstar Energy

Rockstar energy är designad för dig som lever en aktiv livsstil och är i behov av lite mer kraft och energi i vardagen. Drycken har sitt ursprung i USA där den började säljas år 2001. Sedan dess har fler än 20 smaker kommit ut och de olika burkarna säljs i över 30 länder. Självklart erbjuder också vi på Partykungen denna fräscha dryck med många roliga och innovativa smaker.

Kanske rockar livet både mer och lättare efter en Rockstar energy. Det spelar ingen roll om du är en stark gymbesökare som vill kunna lyfta tungt, en trött småbarnsförälder som behöver energi på dagarna trots få sömntimmar eller en flitig student med många timmars tentaplugg i ryggen. Köp Rockstar energy här hos Partykungen för att få hem mer kraft direkt till din brevlåda. Snabba leveranser gör att burkarna kommer landa hemma hos dig kort efter din beställning. Du känner igen märket genom den karaktäristiska stjärnan på burkarna.

Du kanske läser BCAA, ginseng, taurin och guarana och undrar vad det egentligen är och om det verkligen kan vara bra? Vi förstår dig men försäkrar att dessa ämnen är bra för kroppen. För att du själv ska slippa lägga ner tid på att kolla upp ordens innebörd har vi gjort det åt dig. BCAA kanske du har stött på mer frekvent den senaste tiden eftersom det verkar vara någon form av modeingrediens numera men Rockstar energy slänger inte in något bara för att. BCAA är helt enkelt en typ av protein som får kroppen att återhämta sig snabbare. Taurin är ett livsviktigt ämne för kroppen som kan förhindra hjärtklappning och som även är leverns bästa vän. Ginseng och guarana är båda växter som ger energi. VIll du av någon anledning undvika koffein är det en burk guarana du ska haffa då växten även går under beskrivningen naturligt koffein.

Företaget Rockstar energy samarbetar och sponsrar flera olika sporter i hemlandet USA. Bland annat fartfyllda actionsporter och motorsporter där både knopp och kropp behöver vara på topp för att du ska kunna prestera. Vi kan dock inte lova att du blir en ny Michael Schumacher av drycken då det säkerligen ligger en hel del arbete bakom framgången också. Dock kan vi lova att du känner dig mer uppfriskad efter några klunkar av en Rockstar energy. Här hittar du Rockstar energy online till styckvis försäljning för ett lågt pris så att du kan mixa och matcha dina favoritsmaker som du vill.

Behöver du kaffe för att vakna till liv på morgonen? Då är du inte ensam men det är inte alltid det finns varken tid eller ork att brygga en kopp under arla morgonstund. Dessutom smakar det ibland bättre med något fräschare tycker vi. Är du av samma inställning kan vi tipsa dig om att välja en burk med Rockstar energy helt utan socker men med bland annat BCAA och koffein. En garanterad energikick som gör att du vaknar till oberoende tid på dygnet.

Filter

Visar 2 produkter
castle