Till toppen
Visa större bild

Satinband Rosa

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att använda sig av satinband när man ska pyssla eller slå in paket ger ett klassiskt och tidlöst intryck, och därför är det praktiska bandet ett måste att ha hemma om man tycker om att hitta på snygga lösningar. Det här dekorationsbandet kan användas till allt från blombuketter till håruppsättningar.

Satinband Rosa är ett dekorationsband som exempelvis kan användas när det ska pysslas, eller som presentsnöre. Satinbandet kommer på rulle vilket gör bandet enkelt att hantera trots att det är hela 25 meter långt. Det kan delas i mindre delar med hjälp av en sax.

Färg: rosa
Längd: 25 meter
Bredd: 6 mm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen44945 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle