Visa större bild

Sexspelet

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1955
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

I det här spelet så kommer alla känna sig som vinnare varje gång tärningen slås. Sexspelet går ut på att utforska sin partner och ert sexliv, så det är en perfekt present till er båda på alla hjärtans dag eller årsdagen. Njut, och må bäste man komma! 

Sexspelet är ett spel som går ut på att man ska göra sexuella aktiviteter med sin partner. Man slår en tärning, flyttar sin spelpjäs efter tärningen, och rutan man hamnar på har en utmaning, såsom att kyssa eller smeka sin partner på olika sätt. Spelet inkluderar en spelplan, en tärning och två spelpjäser. Spelet är på svenska, kräver 2 spelare (men fler kan spela om man har extra spelpjäser hemma) och passar folk 18+ år. 

  • Språk: Svenska
  • Spelare: 2 st
  • Ålder: 18+ år
  • Inkluderar 1 spelplan, 1 tärning, 2 spelpjäser

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen69448 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle