Shark Party

Barn, och vuxna och för den delen, fascineras, skräms, fasas och tjusas av hajar. Det är något väldigt spännande med hajar och de väcker både nyfikenhet och lite rädsla. Vem har inte sett en haj på ett foto med stora sylvassa tänder? Inte så konstigt att man blir lite rädd, eller hur? Gissa nu vilket kalastema som alltid blir populärt? Just precis, hajtema! Bjud in till ett hajkalas och dekorera med olika häftiga produkter från kollektionen Shark Party. Hos oss på Partykungen hittar du allt du behöver till hajfesten.

Först är det dags att göra fint i själva rummet och då kan du till exempel hänga upp coola girlanger med hajtema från Shark Party. En girlang är enkelt att hänga upp. Du kan till exempel hänga den på väggen mellan två krokar eller i en dörröppning med hjälp av lite tejp. Bland Shark Party-produkterna finns också snygga hängande dekorationer, så kallade swirls. Kul att hänga upp i taket eller i ett fönster.

Nu är det dags att duka upp ett festligt kalasbord. Lägg gärna en duk med hajtema på bordet. Den skapar en festlig stämning men den skyddar också bordet från spill och kladd. Och är det något man får räkna med på ett hajkalas så är det att gästerna, särskilt om det är små kalasgäster, kommer att råka spilla och kladda lite. Det hör till! Vill du förstärka hajtemat runt bordet kan du också satsa på papptallrikar och servetter med hajtema. Frågan är om man vågar torka sig runt munnen med en servett med en läskig haj på? En annan kul detalj på kalasbordet kan vara att lägga partyhattar vid gästernas platser. Partyhattarna ser så klart ut som hajfenor och fästs enkelt under hakan med hjälp av ett gummiband.

En fiskdamm passar perfekt att anordna på ett kalas med hajtema. Du kan enkelt fästa upp ett lakan eller en duk i en dörröppning och sedan får barnen i tur och ordning fiska och se om något roligt nappar på kroken. Vill du imponera stort på dina små kalasgäster finns det kalaspåsar på hajtema. Om du inte vill fixa en fiskdamm är en skattjakt ett annat roligt alternativ när det är dags att dela ut kalaspåsar. Hitta gärna på en berättelse om en stor och farlig haj som vaktar en skatt. Ge sedan barnen olika ledtrådar som leder fram till skatten och skatten är ju naturligtvis kalaspåsar fyllda med godis och kanske en liten överraskning som en ballong eller ett klistermärke.

Att ordna ett kalas med hajtema är snabbt och enkelt fixat med alla häftiga kalasprodukter från Shark Party. På Partykungen beställer du smidigt och enkelt online. Vi har alltid öppet och du handlar till riktigt bra priser och med snabba leveranser. Välkommen och låt dig inspireras!
Läs mer
1 träffar