Till toppen
Startsida > Maskerad > Tillbehör > Tillbehörskit > Sjuksköterska Tillbehörsset
Visa större bild

Sjuksköterska Tillbehörsset

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 15
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du vet att du är en duktig sjuksyster när dina patienter återkommer för behandling. Ta på dig din söta lilla mössa, knyt åt förklädet och lyssna noga och väl på din patients hjärtslag.
En sjuksköterska på maskeradfesten är alltid en succé. Vitklädd, söt och mån om sina medmänniskor får hon all den uppmärksamhet som hon förtjänar, och som alla andra vill ha. Om någon plötsligt blir svimfärdig på festen så kan du räkna med att det är någon som inte vågar be om din uppmärksamhet utan stjäl den av andra istället. Inget konstigt alls.

Sjuksköterska Tillbehörsset inkluderar ett litet, nätt förkläde i blankt vitt material med röd fransig kant och ett kors med hjärta i mitten samt ett långt band för att knyta fast förklädet bakom ryggen. Även ett rött diadem med vit skärm ingår. Den vita skärmen påminner om en klassisk sjuksystermössa med röd kant och rött kors med ett hjärta i. Ingår gör också ett maskeradstetoskop som du hänger runt halsen. Stetoskopet är rött med ett kors i mitten med ett rött hjärta i och ett rött hjärta längst ut på instrumentet.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Klara för 7 månader sedan
  Vi ska ha detta till vårt utspring (går vård) och setet var precis som vi tänkt oss.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Simon för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28661 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle