Till toppen
Startsida > Bartillbehör > Glas > Shotglas > Skelettarm med Shotglas
Visa större bild

Skelettarm med Shotglas

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

När du vill servera dina kompisar shotar på halloweenfesten på ett smidigt och läskigt sätt finns denna fiffiga skelettarm till hands! Ett givet val framför en helt vanlig shotglashållare som inte är det minsta skrämmande. Är det halloween så är det, och då ska det inte snålas på skelett och andra läskiga prylar!

Skelettarm med Shotglas består av en skelettarm av plast och 5 st shotglas i orange färg. I skelettarmen finns hål där du kan placera shotglasen och enkelt servera dina gäster.

Varje shotglas rymmer 37 ml och är av plast.

Skelettarmen är ca 48 cm lång.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47360 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle