Till toppen
Visa större bild

Slam Dunk Tvättkorg

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du närt dig en liten basketspelare vid din barm? Eller är det helt enkelt så att du tröttnat på ungarnas smutstvätt som alltid ligger utspridd över hela golvet och du orkar inte tjata mer? Överlåt problemet till Slam Dunk Tvättkorg och du kommer knappast se någon mer tvätt ligga på golvet, inte ens en sketen strumpa!

Slam Dunk Tvättkorg är en cool tvättkorg föreställandes en basketkorg med ett stort, vitt töjbart nät som är knutet i botten. På skylten finns texten "Slam dunk your laundry" som lockar ännu mer till att kasta smutskläderna i basketkorgen än att lägga dem i en tråkig hög på golvet.

Hänges enkelt upp på valfri dörrkarm, antingen i badrummet eller i barnens rum.

Mått: ca 120 x 40 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Mette för 6 månader sedan
    Vældig tilfreds :)Vi bruger dem ikke til vasketøj, men til at måle produktion på vores arbejde. For hver "opgave" vi har lavet, så kommer der en bold i. Så kan man visuelt se hvor meget vi har produceret.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen40424 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle