Till toppen
Visa större bild

Smartphone Alkotestare

first_saleprice.value: 11920
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr 299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det här med att fylle-smsa eller ringa upp alla sina vänner i ett onyktert tillstånd känns alltid som en smart idé i stunden och det är lätt att tro att man är nyktrare än vad man egentligen är. För att mäta hur pass onykter du egentligen är så kan du använda dig av denna alkotestare. Detta är en rolig pryl som kan användas tillsammans med vännerna på festen.

Smartphone Alkotestare är enkel att använda. Den visar alkoholprocent i % BAC. Den har en LCD-skärm och tre olika statusar; grön, gul och röd (nykter, påverkad och onykter). Den larmar när resultatet blir rött. Passar för iPhone 6, 6s, 6+, 6s+, 5, 5s, 5c, iPad 4, Air & Mini, samt Samsung, Xiaomi and Huawei, Sony & HTC. Kaffe och cigaretter kan påverka resultatet.

Mått: 4 x 6,5 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen40952 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle