Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Snoppdiadem Lysande

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Få undan håret smidigt och skapa uppmärksamhet på samma gång med det här diademet. Du lär få allas blickar riktade mot dig när du går omkring med dessa lysande snoppar som svajar ovanför ditt huvud. Bli drottningen på partyt eller maskeraden och dra till dig nya bekantskaper som helt enkelt måste kommentera ditt ovanliga diadem. Ett lysande snoppdiadem är nämligen en utmärkt isbrytare mellan människor. Det kommer att finnas något att samtala om i vilket sällskap du än befinner dig i. Eller varför inte ge bort som en riktigt rolig present till en vän?

Snoppdiadem Lysande är tillverkad i plast och består av ett svart diadem med två spiraler som har en snopp i plast högst uppe. Snoppen har en inbyggd lampa som gör att den lyser. Batteri ingår ej. Komplettera ditt köp med batterier för att kunna använda diademet på en gång. Drivs av 2 st AA-batterier.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Emilia för 1 vecka sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Pia för 3 veckor sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36565 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle